ترک شیشه در خانه
آیا ترک شیشه در خانه امکان پذیر است؟ بله، ترک شیشه در خانه از روش های سنتی است که البته در گذشته پرکاربرد بوده است و تمام آنچه که قرار است در مطلب امروز آورده شود مربوط به ترک شیشه در خانه است.
بیشتر بخوانید : اگر بیمار شما راضی به ترک در کمپ نمیشود.ما میتوانیم شرایط انتقال بیمار را فراهم نماییم. این روش ترک اجباری اعتیاد است.اگر فکر میکنید حضور در کمپ ضرورتی ندارد باید بدانید که تمامی عوامل بیرونی ، محیطی ، اجتماعی و همچنین عوامل درونی که باعث اعتیاد فرد شده هنوز وجود دارد ولی در کمپ فرد از محیط دور شده و این عوامل توسط مشاوره های روزانه درمان میشود و اعتیاد بیمار را به صورت اصولی درمان میکند.
روش سنتی ترک شیشه، ترک در خانه
هنوز هم هستند خانواده های که بیمار خود را در خانه ترک دهند و درمان کنند. هر چند که ترک شیشه در خانه آسان نیست و با پیچیدگی های زیادی همراه است چون اعتیاد و انواع آن به شیشه هم فرد و هم خانواده وی را درگیر خواهد کرد.روش سنتی و در خانه درمان مصرف شیشه تنها به اعمال به زور و بستن فرد بیمار در خانه متکی است.هدف از بستن بیمار ( به مدت سه روز ) برای فروکش شدن آثار نئشگی ماده مخدر شیشه است.در نتیجه ترک شیشه به روش سنتی و در خانه چندان موفقیت آمیز نیست و در بیشتر موارد بیمارانی که در خانه ترک داده شده اند با عذاب روحی و جسمی سختی روبرو بوده اند.پس ترک شیشه در خانه راه درست و موثری نیست و به هیچ وجه ما آن را به شما توصیه نخواهیم کرد.
راه درمان اعتیاد به شیشه چیست؟
آیا ترک شیشه در خانه امکان پذیر است؟ شیشه به علت ترشح ماده ای به نام ” دوپامین ” باعث به وجود آوردن احساس نشاط و شادی زیاد در فرد مصرف کننده است.
احساس شادی به وجود آمده از مصرف شیشه کاذب است و فقط در اوایل مصرف وجود دارد اما بعدها اثرات خود را نشان می دهد.تصمیم به ترک شیشه اولین گام برای ترک کردن ماده مخدر شیشه است. راه های زیادی برای ترک شیشه ارائه شده که فقط تعداد کمی از راه های ترک شیشه نتیجه بخش بوده است. اما همان طور که قبلا هم اشاره کردیم مهمترین نقش را خود فرد دارد.شیوه های درمانی زیادی بر اساس نظریه های مختلف اجرا شده اما از هر شیوه و راهی که برای ترک اعتیاد به شیشه اقدام کرده اید باید بدانید چون شیشه فرد را به خود وابسته خواهد کرد پس باید راه درمانی اصولی و علمی را در پیش بگیرید.روشن است راه ترک اعتیاد به شیشه رها شدن بیمار از علائم روانی و سپس شروع کردن به ترک است.شیشه علاوه بر ایجاد وابستگی، به فرد صدمات فیزیکی و روحی را وارد خواهد کرد که باید درمان شود.بهترین راه درمان اعتیاد به شیشه مراجعه به یک کمپ خوب نظیر کمپ همت است که با تجارب موفق خود توانسته است بسیاری از بیماران مبتلا به مصرف شیشه را نجات دهد.
یکی از راه های درمان شیشه که در بسیاری از مراکز وجود دارد ترک کردن شیشه با استفاده از داروهای چون متادون و غیره است که البته داروها برای ترک خیلی موثر نیستند و فقط باعث وابسته شدن فرد به دارو ( اعتیاد به دارو ) هستند.
راه درست ترک اعتیاد به شیشه درمان ریشه ای است که با استفاده نکردن از هیچ گونه دارو صورت خواهد گرفت.راه و روش مورد استفاده برای ترک شیشه با توجه به عواملی چون جنسیت، سن، مقدار مصرف مواد، زمان مصرف مواد متفاوت است یعنی با لحاظ کردن هر کدام از عوامل گفته شده باید ترک صورت گیرد تا ترک موفق باشد.همچنین به دلیل ایجاد مشکلات روحی در فرد مصرف کننده بر اثر مصرف ماده مخدر شیشه اگر از راهی غیراصولی برای درمان اعتیاد استفاده شود امکان عود اعتیاد وجود دارد. ( مشکلات روحی شامل اختلالات روحی و رفتاری، حمله افکار ناخواسته، توهم زدن و هذیان است. )
سخت بودن درمان اعتیاد به شیشه در منزل
درمان و ترک دادن شیشه از عهده همه برنخواهد آمد پس بهتر است با خود صادق باشیم و بدانیم که درمان اعتیاد به شیشه کار سختی است.در حال حاضر چون اعتیاد به شیشه یاد شده است ترک شیشه از اهمیت زیادی برخوردار است چون شیشه با خود عوارض جبران ناپذیری را دارد و فرد با ترک دادن از اعتیاد به شیشه رهایی خواهد یافت و قادر خواهد بود که یک زندگی عادی را داشته باشد.ترک اعتیاد به شیشه در خانه هم یکی از روش های ترک است. ترک دادن شیشه در منزل برای یک مصرف کننده که مدت زیادی است مصرف شیشه دارد امکان پذیر نخواهد بود.باید ترک در منزل توسط یک پزشک متخصص و یک روانشناس انجام شودزیرا تأثیرات شیشه عمیق تر از تصورات یک فرد عادی است و احتمال موفق بودن در ترک اعتیاد به شیشه فقط و فقط توسط یک پزشک امکان پذیر است.
( برای دریافت هر گونه مشاوره در مورد ترک اعتیاد به شیشه در خانه بهتر است با مشاوران کمپ همت تماس بگیرید. )
اگر همچنان به ترک ماده مخدر شیشه در منزل اصرار دارید پس تک تک مراحل ترک را زیر نظر پزشک انجام دهید و قبل از شروع ترک نزد یک پزشک متخصص بروید تا ابتدا شما را معاینه و از شما آزمایش بگیرد و در صورت نیاز به دارو، داروی مورد نیاز را برای شما تجویز کند.همچنین دقت داشته باشید که داروهای مورد استفاده برای ترک هم باید تحت نظر پزشک باشد چرا که ممکن است اثرات بدی را روی جسم و روح فرد داشته باشد.
سلسه مراتب ترک شیشه در منزل
- سم زدایی (سمزدایی چیست ؟)
اولین مرتبه از ترک ماده مخدر شیشه در منزل، سم زدایی است. سم زدایی زمانی در منزل محقق خواهد شد که بیمار از دارو و تغذیه مناسبی زیر نظر پزشک بهره مند شود.
احتمال دارد که فرد بیمار چند روز به صورت عمیق بخوابد و بعد از خواب عمیق دوره خماری برای او شروع خواهد شد.
در دوره خماری بیشتر افراد بیمار مصرف شیشه را ترجیح خواهند داد. بله! جای تعجب نیست زیرا علت ترجیح دادن مصرف دوباره شیشه در حین درمان ضعف شدید جسمی و روحی فرد بیمار است چون فرد بیمار با قطع مصرف شیشه آب و املاح بدن را از دست خواهد داد.
حالا دوره خماری چقدر زمان لازم دارد؟ دوره خماری حداکثر ۲ هفته زمان لازم دارد که البته ۲ هفته زمان در هر فرد با توجه به شرایط وی متغییر است. ( احتمالا کمتر یا بیشتر باشد. )
برای طی کردن دوره خماری تغذیه مناسب و نظارت پزشک ( متخصص و روانپزشک ) لازم است.
- محرومیت از مصرف شیشه
حداقل یک ماه زمان باید برای درمان اعتیاد به شیشه و محرومیت فرد از مصرف شیشه طی شود. ( فرد در مدت یک ماه به هیچ عنوان ماده مخدر شیشه را مصرف نکند. )
در مدت زمان گفته شده فرد شرایط روانی خوبی را ندارد و ممکن است از روی هیجان خودکشی کند.
در همین مدت فرد هوس و میل به مصرف را دارد و حتی برخی افراد وقتی به مرحله ممنوعیت از مصرف خواهند رسید به دلیل ناتوانی بر غلبه میل خود مصرف شیشه را از سر خواهند گرفت و علت اصلی منع شما از ترک ماده مخدری چون شیشه در منزل نیازمند بودن فرد بیمار به روانپزشک است.
در همین مرحله که فرد میل به مصرف دارد روند درمان باید زیر نظر روانپزشک ادامه یابد تا فرد از نظر روحی آماده شود.
موارد گفته شده در مورد ترک ماده مخدر شیشه در منزل تنها منحصر به شیشه نیست بلکه برای سایر مواد مخدر نیز کاربرد دارد.
مواردی مهم در مورد ترک شیشه
- ترک بدون مشورت ممنوع
هرگز خودسرانه اقدام به ترک کردن شیشه نکنید زیرا ترک ماده شیشه مشورت و راهنمایی پزشکان را لازم دارد و این به حساسیت روش درمانی برای ترک و درمان شیشه مربوط است.
چنانچه نظر بر ترک کردن در منزل را دارید باز هم از پزشک مشاوره بگیرید تا دچار آسیب نشوید.
- ترک دائمی
برای موثر بودن ترک و ترک دائمی نباید به روابط و مکان های قبلی نزدیک شوید چون احتمال دارد که نسبت به مصرف دوباره وسوسه شوید. پس به جای حضور در امکان گذشته به جلسات مشاوره و دورهمی های سالم بروید.
چون موادی مثل شیشه باعث ضعف و نابودی املاح بدن است پس سعی کنید که کمبودهای بدن را با رژیم غذایی مناسب برطرف کنید.
فرد بیمار حمایت های اطرافیان به ویژه خانواده و اجتماع را لازم دارد و نباید از حمایت های شان محروم شود.
کنترل علائم درمان اعتیاد به شیشه
آیا ترک شیشه در خانه امکان پذیر است؟ علائم مربوط به ترک مواد مخدر شیشه به وسیله دارو کنترل خواهد شد. هنگامی که فرد در دوره ترک به سر می برد با مشکلات روحی دست و پنجه نرم خواهد کرد که نیاز به کنترل شدن دارد.
بدین معنا هرگز نباید خودسرانه به ترک دادن شیشه اقدام کردو فرد باید تحت درمان پزشک قرار بگیرد.
پزشک با توجه به علائم روحی و جسمی وی داروهای را تجویز خواهد کرد که باعث کمتر شدن و مدیریت عوارض ناشی از ترک است.
همه داروهای که پزشک برای فرد در نسخه اش نوشته برای کمتر شدن اعتیاد و بالا بردن آستانه تحمل فرد است. ( زیرا واقعا تحمل خماری مواد مخدری چون شیشه سخت و طاقت فرسا است. )
در مورد شیشه چه می دانید؟
” کریستال دی متامفتامین هیدروکلرید ” نام انحصاری ماده مخدر شیشه است که البته در بازار به نام های دیگری نیز وجود دارد. شیشه در رنگ های مختلفی ( چون آبی، سبز و صورتی ) به راه های گوناگونی ( خوردن، استشمام، کشیدن و تزریق کردن ) مورد استفاده است.
در جامعه امروزی سن اعتیاد و مصرف انواع مواد مخدر پایین آمده و متأسفانه در بین انواع و اقسام مواد مخدر آمار مصرف شیشه به طرز فجیحی بالا رفته و اعتیاد به شیشه باعث صدمات جبران ناپذیر در جامعه شده است. اعتیاد به شیشه نه تنها به فرد بلکه به عملکرد فرد نیز صدمه خواهد زد.
از ویژگی های که در اثر مصرف شیشه در افراد به وجود آمده باید به موارد زیر اشاره کرد.
- بالا رفتن تمایلات جنسی در فرد
- پایین آمدن سریع وزن ( برای افرادی که تمایل به لاغر شدن دارند مورد استفاده است. )
- احساس سرخوشی و البته هوشیاری
- بالا رفتن انرژی بدنی ( به طوری که فرد ساعت ها فعالیت دارد بدون کوچکترین احساس خستگی )
- و غیره
برخی علت گرایش شیشه در جوانان
شیشه در جوانان به سه علت زیر طرفداران زیادی را دارد.
- بالا رفتن انرژی و فعالیت بدنی زیاد
- کاهش وزن جوانان بدون دردسر
- احساس نکردن خستگی ( برای رقابت های علمی مورد استفاده است. )
بله، سه مورد گفته شده اثرات کوتاه مدت شیشه به طور ظاهرا مثبت است که البته باید بدانید هرگز از خطرات و اثرات بلندمدت شیشه که بسیار خطرناک است در امان نخواهید بود.
دیدگاهتان را بنویسید