ماده مخدر ناس

ماده مخدر ناس

ماده مخدر ناس یکی از کثیف ترین و تهوع آورترین موادی است، که مورد سوء استفاده قرار می گیرد. ناس به عنوان تنباکوی بدون دود به صورت جویدنی مورد استفاده قرار می گیرد.
این نوع تنباکو از سال ها پیش توسط بومیان آمریکا مصرف می شد. امروزه به صورت بسیار وسیع تر در کشور های افغانستان، پاکستان، هند، ترکمنستان، تاجیکستان و حتی ایران مورد استفاده قرار می گیرد. امروزه مصرف ناس در کشور های اروپایی و آمریکایی نیز شایع شده است.

ناس شرقی

ماده مخدر ناس شرقی از ترکیب تنباکوی کوبیده در سدیم کربنات و نمک و آب یک ماده ی سبز و بد بو تولید می کند . سپس آن را خوش بو کرده و در بسته بندی های بسیار شکیل و جذاب به دست مصرف کنندگان که اغلب نوجوان می باشند، می رسانند. اساس این مواد تنباکو با نیکوتین قابل جذب با تاثیر گذاری بسیار بالا تر از اقلام دودزدای آن است.

علت کثیف و تهوع آور بودن ناس این است که مواد تهیه شده در زیر لثه گذاشته می شود و پس از چند دقیقه مکیدن، تف غلیظی را تولید می کند و شخص دائما مجبور به تف کردن می شود.

تفاوت تنباکو های با دود و بدون دود

تفاوت های عمده ی تنباکوی با دود و بدون دود عبارتند از:

  • اثر گذاری و جذب نیکوتین در تنباکو های با دود کم تر از تنباکوهای بدون دود است.
  • اعتیاد و وابستگی به تنباکوی بدون دود بیشتر از تنباکو های با دود است و در نتیجه ترک آن نیز سخت تر می باشد.
  • به تنباکو های با دود مواد افزودنی اضافه نمی شود و به صورت تدخین( کشیدن و دود کردن) مورد مصرف قرار می گیرد، در صورتی که تنباکو های بدون دود طی فرآیندی و با افزودن موادی به آن به دست می آید و نحوه ی مصرف آن جویدنی است.
  • تنباکوی با دود کم خطر تر است و عوارض کم تری را نسبت به تنباکوی بدون دود دارد.

تاثیرات تنباکو های جویدنی ناس

عوارضی که برای تنباکو ی با دود و پان پراگ در نظر گرفته می شود، برای این ماده نیز در نظر گرفته می شود. علائم اولیه ی مصرف شامل علائمی هم چون تهوع، سردرد و سرگیجه، و تحریک سیستم گوارش است.  با شدت بخشیدن به مصرف عوارض زیر  درشخص مصرف کننده ظاهر می شود.

  • اختلال در تعادل، خواب، حرکت و رفتار
  • افزایش ضربان قلب
  • اختلال در حرکت چشم ها
  • افزایش فشار خون
  • اختلال در دهان، نای، گلو ، لثه و لبخند

 خطر سرطان در مصرف کنندگان تنباکوی جویدنی بسیار فراوان است. انواع سرطان ها هم چون سرطان دهان، گلو و دستگاه گوارش بسیار شایع است.

۵/۵ – (۲ امتیاز)

Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مشاوره رایگان کلیک کنید
Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home3/zabanraa/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /home3/zabanraa/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/zabanraa/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home3/zabanraa/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51