آیا تأثیر شیشه بر مغز را میدانید؟
تأثیرات شیشه برمغز بسیار جدی تر از چیزی است که تصورش را کرده اید صدماتی که به هیچ عنوان جبران پذیر نیست. با ما باشید تا بیشتر در مورد تأثیرات شیشه روی مغز و بدن بدانید.
تأثیرات شیشه بر مغز افراد مصرف کننده
مصرف شیشه سبب تحریک و توهم مغز است و اثرش بر روی مغز به گونه ای است که فرد مجبور به ادامه مصرفش خواهد شد. پس هر مصرف کننده شیشه تنها یک گام به نشانه های اعتیاد به شیشه دارد.شیشه که همان متامفتامین است تأثیرات مستقیمی روی مغز دارد. اوایل شیشه کاربرد درمانی داشت و برای گرفتگی بینی مورد استفاده بود. همچنین برای اختلال کمبود توجه نیز کاربرد داشت. ( چون تأثیرات شیشه عمدتا روی مغز است. )یکی دیگر از کاربردهای پزشکی شیشه برای درمان چاقی است و باعث کاهش وزن در افراد چاق است. اما سوا از کاربردهای شیشه در پزشکی، شیشه تأثیرات گسترده ای بر روی مغز و بدن دارد.از اثرات شیشه بر مغز باید به کاهش آی کیو، ایجاد حالات بد روحی و صدمات جبران ناپذیر سلول های عصبی اشاره کرد.
مغز هر انسان دارای انتقال دهنده های عصبی است که ارسال پیام را بر عهده دارد. ( از مغز به سایر نقاط بدن ) تأثیرات شیشه بیشتر روی انتقال دهنده های عصبی و لذت دادن به مغز است. شاید دیده اید که مصرف کنندگان شیشه بعد از مصرف احساس خوبی دارند و احساس خوب از رها شدن دوپامین به مقادیر زیاد ایجاد شده است. اکثر مواد مخدر چنین عملکردی ( احساس خوب ) را روی بدن دارند و به نوعی باعث شادی و لذت در فرد مصرف کننده هستند.وقتی برای تجربه حس سرخوشی فرد در مقادیر بالایی شیشه را مصرف کند باید منتظر اتفاقات و تأثیرات شیشه بر مغز در حد جبران ناپذیرتری باشد. ( صدمات جدی تری به مغز وارد خواهد شد. )
صدمات بلندمدت شیشه بر مغز
مصرف شیشه در بلندمدت نه فقط به بدن بلکه به مغز فرد صدمه وارد خواهد کرد و اکثر صدمات وارده جبران ناپذیرند.مصرف شیشه در مقادیر بالا باعث صدمه رسیدن به سروتونین و دوپامین که از نورون های مغزی هستند خواهد بود که در نتیجه روی احساس و فکر فرد تأثیر دارد.صدمات جدی به نورون های مغزی سبب افسردگی، بدگمانی و توهم است. صدمات وارد بر مغز که ناشی از تأثیرات شیشه است شامل
- صدمه دیدن رگ های خونی مغز ( خونریزی مغزی )
- سکته مغزی
- مختل شدن حافظه
- کاهش هوش
- ناتوانی در مهارت های حرکتی ( چون مغز قادر به دستور نیست. )
- سوزش زیرپوستی
- زخم های ایجاد شده روی پوست
- بیماری های دهان و دندان ( چون شیشه آب دهان را خشک خواهد کرد و مواد غذایی بین دندان باقی خواهد ماند. )
و صدمات جبران ناپذیر دیگر که بسته به میزان شدت اعتیاد شیشه در هر فرد متفاوت است. همچنین مصرف شیشه باعث فاسد کردن و ایجاد حفره روی دندان ها و لثه ها است و علائم گفته شده در هر فرد متغیر است.اما علائم مصرف شیشه عبارتند از بالا رفتن ضربان قلب، پایین آمدن وزن، بالا رفتن دمای بدن، افسردگی، تشنج، استرس، ناآرامی، کم خوابی و ترس
تخریب مغز با مصرف یکباره شیشه
تأثیرات شیشه حتی برای یک بار در فرد مصرف کننده بسیار عمیق خواهد بود و سبب تخریب قسمت های از مغز است که دیگر صدمات وارده ( بر مغز ) بسیار زیاد است.مصرف شیشه خطرناک تر از سایر مواد مخدر است زیرا سایر مواد مخدر خیلی روی مغز تأثیری ندارند.شیشه از مواد محرکی بوده که باعث تحریک جسم و روح فرد مصرف کننده است. به طور کلی شیشه باعث فرسودگی بدن است به گونه ای که فرد توانایی کار کردن را نخواهد داشت و افت کارآیی به حدی است که از تصور انسان ها به دور است.
پرحرفی و بدبینی بر اثر مصرف شیشه
از تأثیرات شیشه پرحرفی و بذله گویی است و فرد قادر است ساعت ها حرف بزند و حتی پرخاشگری کند.پرحرفی در کنار میل به ارتباط با اطرافیان نتیجه بدی را دارد و خود متوجه رفتار خود نیست. در حالی که مردم عادی متوجه نابه هنجاری های فرد مصرف کننده هستند.بدبینی از دیگر تأثیرات شیشه است یعنی که فرد دچار سوء ظن است که تبعات خانوادگی و حتی اجتماعی را برای فرد خواهد داشت.
تخریب مغز به دلیل لاغری با مصرف شیشه
بیشتر افراد چاق به دلیل لاغر شدن به شیشه اعتیاد پیدا کرده اند اما فراموش نکنید که شیشه شاید فرد را لاغر کند و در کنارش مغز او را نیز نابود خواهد کرد.حتی اگر شخصی اصلا تا به حال سیگار مصرف نکرده باشد و از سلامت کامل برخوردار باشد ( یا حتی سابقه بستری شدن را نداشته باشد ) با وجود شرایط خوب با مصرف فقط یک بار شیشه مغزش دچار آسیب های بسیار بدی خواهد شد و هیچ کاری از دست کسی برنخواهد آمد.
جنایت کردن با مصرف شیشه
فرد مصرف کننده رفتارهای غیرقابل پیش بینی را از خود نشان خواهد داد. ( رفتارهای انتحاری شامل قطع عضوی از بدن خود یا پریدن از ارتفاع است. )چون فرد مصرف کننده قادر به کنترل مغز خود نیست و حتی به دلیل ناتوانی در کنترل مغز در روابط جنسی اش نیز کنترل ندارد و ممکن است دچار بیماری های جنسی شود.از دیگر حالاتی که شیشه روی مغز دارد به هم خوردن تعادل روانی است و فرد دچار بدبینی خواهد شد و در اکثر مواقع دست به جنایت خواهد زد. در نهایت مصرف شیشه عوارض دائمی را دارد که غیرقابل جبران است.
زشت شدن چهره با اعتیاد به شیشه
شیشه باعث افسردگی و نشانه های افسردگی در ظاهر فرد است. حتما شما هم دیده اید که بسیاری از مصرف کنندگان شیشه استخوان هایشان بیرون زده چون قوام خودشان را از دست داده اند.از بین رفتن بدن و چهره باعث زشتی چهره خواهد شد طوری که مردم از دیدن فرد وحشت کنند و دور شوند.کمپ همت از جمله کمپ های است که به خوبی توانسته است اعتیاد به شیشه را در افراد مصرف کننده ترک دهد. چنانچه خود یا یکی از نزدیکان تان دچار اعتیاد به شیشه شده بهتر است برای ترک اعتیادش به کمپ همت مراجعه کنید.
نظر متخصصان در مورد مصرف شیشه
شیشه در حال حاضر یکی از انواع مواد محرک اعتیادآور است که در بین جوانان رواج یافته است. تقریبا دیگر با عوارض شیشه آشنا هستید و حتی از نشانه های مصرف شیشه نیز باخبر هستید.باز هم خواهیم گفت که مصرف شیشه با نابودی سرکوبگرهای مغزی باعث توهم باورنکردنی در فرد مصرف کننده است طوری که فرد سر فرزندش را به جای میوه بریده است.نظر متخصصان در مورد تأثیرات شیشه متفاوت است اما همه ی متخصصان اعتیادآور بودن شیشه و اثرات بد روحی و جسمی شیشه را هشدار داده اند.شاید فردی به خیال خود برای آرامش روحی و فکری، کمتر شدن تنش و استرس بخواهد که شیشه مصرف کند اما در هر صورت از تخریب مغزی مواد شیشه در امان نخواهد بود.
نابودی سرکوبگرها به وسیله شیشه
سرکوبگرهای مغزی جزئی از ساختار بدن هستند که در کل بدن هر فرد وجود دارند و همواره در حال ایجاد و کامل شدن خود هستند. زمانی که سرکوبگرها در بدن انسان وجود نداشته باشند افراد دائما احساس درد دارند و موارد غیرعادی را خواهند دید.شیشه باعث بر هم ریختن تعادل بدن از طریق تخریب مغز است و سرکوبگرهای که به وسیله یادگیری در مغز وجود دارند از بین خواهند رفت که به اصطلاح فرد دچار ” توهم ” خواهد شد.هر انسانی دارای حواس پنجگانه است و نابودی سرکوبگرها باعث شنیدن صداها و تصاویر به صورت دیگر است.به جزء قتل و جنایت یکی دیگر از رفتارهای خطرناک، رانندگی است که تصادفات سنگینی را به دنبال دارد. پس بهتر است بدانید که نباید هر چیزی را یک بار تجربه کنید.
نتایج مطالعات انجام شده در مورد مصرف شیشه
دانشمندان ایتالیایی طبق مطالعاتی که در مورد آمفتامین داشته اند، گفته اند که ماده خطرناک شیشه سبب سوخت و ساز چربی ها به صورت ناممکن است و همین عملکرد باعث نابودی سلول های بدن خواهد بود و خوشبختانه جلوگیری از اثرات منفی شیشه به نحوی امکان پذیر است.طبق مطالعات اثرات فیزیکی تأیید شده شیشه شامل سرخوشی، انرژی زیاد، نداشتن اشتها است.دانستیم که شیشه یک ماده اعتیادآور بوده که صدمات زیادی را به مغز وارد خواهد کرد. همچنین مطالعات بر روی افرادی که بر اثر شیشه فوت شده اند نشان داده که شیشه باعث زودرس شدن بیماری های است که با بالا شدن سن به وجود خواهد آمد. ( مثل آترواسکاروز )
اثرات شیشه کم نیست و شیشه سبب اتفاقات عجیبی در بدن خواهد شد، اما چه اتفاقاتی در بدن با مصرف شیشه رخ خواهد داد؟برای درک بهتر از تأثیرات شیشه آزمایشاتی روی موش ها صورت گرفت. آزمایشات با هدف شناخت اثرات شیشه روی بدن بود که محققان متوجه شدند که چگونه شیشه باعث پیر شدن سلول های بدن خواهد شد و از رشد سلول ها جلوگیری کرده و در کل روی فرآیند تنظیم سلول تأثیرگذار است.هر سلول با گرفتن پروتئین به انجام فعالیت در بدن کمک خواهد کرد و با مصرف شیشه سلول ها تحریک خواهند شد و سرآمید موجود در بدن بالا خواهد رفت.در حالت عادی ملکول ها وظیفه جذب مواد غذایی و ایجاد انرژی را دارند و وقتی مصرف شیشه بالا برود تمامی عملکرد بدن نظم خود را از دست خواهد داد.
اثرات روانی اعتیاد به شیشه
از اثرات روانی شیشه باید به روانپریشی اشاره کرد که در مصرف کنندگان شیشه رایج است و علت بستری شدن مصرف کننده شیشه همان روانپریشی است.روانپریشی باعث هذیان گفتن، توهم، عدم کنترل است که در درصد بالای مصرف شیشه نمایان خواهد شد. به طور کلی روانپریشی به سه صورت در افراد قابل رویت است.
- روانپریشی موقت
علائم روانپریشی موقت فقط چند روز است و بعد از گذشت چند روز تمام خواهد شد.
- روانپریشی زمانبر
روانپریشی زمانبر نیاز به گذشت زمان دارد و بعد از یک ماه دیگر اثری از روانپریشی در فرد نخواهد بود.
- روانپریشی پایدار
روانپریشی پایدار ممکن است ماه ها زمان ببرد یا برای همیشه در فرد باقی بماند.مواردی نیز وجود داشته که روانپریشی با مصرف ناچیزی در فرد به وجود آمده است، پس باید گفت که فشارهای روانی نیز به خودی خود باعث روانپریشی هستند.
اثرات رفتاری مصرف کردن شیشه
تغییرات در خلق و خو در اثر مصرف کردن شیشه مانند دوران شیدایی علائمی چون میل شدید جنسی، وراجی، میل به انجام کارهای تکراری و مسمومیت را دارد.چنانچه علائم شیدایی از مصرف شیشه به وجود بیاید ممکن است اختلال رفتاری به نام دو قطبی بودن نیز در فرد به وجود بیاید. همچنین از اختلالات خلقی مصرف شیشه، افسردگی است که اغلب با خطر خودکشی افراد معتاد همراه است.
دیدگاهتان را بنویسید